Vind een recept!

Op zoek naar een lekker ei-recept? Dan ben je hier op de goede plek.

CategorieOntbijtrecepten

Een gekookt of gebakken eitje, pannenkoekjes, eggs Benedict, een omelette of roerei: hier ben je aan het juiste adres voor een lekker ontbijtreceptje met ei.

Alle Ontbijtrecepten


Borrelhapjes

Op zoek naar een lekker borrelhapje of een verantwoorde snack voor overdag? Denk eens aan een eitje. Deze verrassende recepten zijn lekker en vaak ook goed voor de lijn.

Alle Borrelhapjes


Voorgerechten

Voorgerechten met eieren zijn vaak makkelijk te maken en (bijna) iedereen vind ze lekker. Maak een keus uit de talloze recepten en verras je gasten!

Alle Voorgerechten


Lunchgerechten

Niets lekkerders dan een ei voor de lunch. Als boeren-uitsmijter bijvoorbeeld, of croque madame. Met deze recepten is het middageten nooit saai!

Alle Lunchgerechten


Salades

De traditionele eiersalade kennen we allemaal. Maar ook hierbij kun je flink variëren. Een een lekkere salade met ei voor de lunch is ook niet verkeerd.

Alle Salades


Dinerrecepten

Foe yong hai of frittata zijn echt niet de enige ei-recepten voor het avondeten. Met deze recepten zie je dat je ook ’s avonds een heerlijke maaltijd kan maken met eieren.

Alle Dinerrecepten


Desserts

Een dessert met eieren? Ja natuurlijk! Oeufs au lait of zabaglione bijvoorbeeld! Zo sluit je de maaltijd in stijl af.

Alle Desserts


Taart, cake en koekjes

Taart, cake en koekjes zijn misschien niet altijd gezond maar vaak wel erg lekker. En met eieren kun je alles maken. Heerlijke bananen- of carrotcake bij voorbeeld.

Alle Taart, cake en koekjes