Doe de eieren, suiker en het zout in een kom en klop alles met een (hand)mixer met garde(s) in 4-5 minuten luchtig. Meng de gesmolten boter erdoor en roer vervolgens de bloem en de gemalen kardemom door het beslag. Roer tot slot het water erdoor. Laat het beslag 15-30 minuten rusten op kamertemperatuur.
Verwarm een wafelijzer voor dunne wafeltjes voor en vet dit licht in met olie of bakspray. Schep een flinke eetlepel van het beslag in het midden van het wafelijzer, sluit het ijzer en bak de wafeltjes 2-4 minuten, tot ze goudbruin zijn.
Haal de wafeltjes met een paletmes uit het wafelijzer en rol de warme wafels direct op. Het makkelijkste gaat dit door een houten of metalen hoorntje of buisje te gebruiken. Maar dit kun je ook zelf maken van aluminiumfolie. Of gebruik bijvoorbeeld een bezemsteel of iets anders in die vorm om rolletjes te maken. Laat de wafeltjes afkoelen op een rooster.