Meng de bloem, suiker, bakpoeder en vanillesuiker in een grote kom.
Snijd de roomboter in kleine blokjes en voeg toe.
Breek de eieren en voeg ze toe. Giet de melk erbij.
Meng alles met de handmixer tot een gladde massa.
Verdeel het beslag in tweeën en voeg aan één helft een paar druppels roze/rode kleurstof toe toe.
Doe het roze beslag in een ingevet cakeblik en bak de cake in circa 60 minuten gaar. Controleer dit door te checken of een satéprikker er droog uitkomt.
Laat de cake afkoelen en snijd hem in dunne plakken.
Steek met de steker haasjes uit de cake.
Was het cakeblik en vet opnieuw in. Zet de uitgestoken haasjes in een rij in een cakeblik op de bodem, strak tegen elkaar aan.
Giet de andere helft van het beslag in het bakblik, over de haasjes. Zorg dat ze helemaal bedekt zijn.
Bak de cake gaar in ongeveer 60 minuten.
Laat de kiekeboe paascake afkoelen en meng ondertussen het poedersuiker met wat water.
Druppel dit glazuur over de paascake en garneer met verse aardbeien. Laat het glazuur een kwartiertje uitharden.
Snijd de cake voorzichtig aan. Nu zie je de haasjes in de cake.