Klop de eieren los met de room. Doe dit losjes en niet te lang, want de eidooiers en eiwitten hoeven niet helemaal gemengd te zijn.
Voeg de helft van de bieslook toe aan dit eimengsel en breng het op smaak met peper en zout.
Verhit de boter in een pan met antiaanbaklaag op middelhoog vuur.
Draai het vuur laag als de boter niet meer bruist.
Giet het eimengsel in de pan en laat dit 20 seconden staan. Roer tussentijds niet.
Op het moment dat het ei aan de randen begint te stollen, schuif je met een spatel het ei van de rand naar het midden. Zo gaat het nog vloeibare ei ook stollen. Doe dit 'vouwen' in rustig tempo tot al het ei gaar is. Je roert je roerei dus niet.
Zet als het ei halverwege is, het vuur uit. De pan heeft namelijk nog voldoende warmte om het ei verder gaar te laten worden.
Halveer de avocado, verwijder de pit en snijd het vruchtvlees in blokjes.
Meng het ei met de avocado.
Vul de wraps met het roerei-avocadomengsel, rol op en zet vast met een cocktailprikker.
Garneer de wraps met de overgebleven bieslook en serveer direct.