Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Salade met ei, tomaat en pijnboompitjes
Een lekkere salade als lunch of bijgerecht.
No ratings yet
Recept afdrukken
Pin recept
Totale tijd
10
minuten
min
Gang
Bijgerecht, Lunch, Voorgerecht
Porties
4
Ingrediënten
1x
2x
3x
4
eieren
(L)
1
zakje
gemengde sla
4
rode kerstomaatjes
(gewassen en gehalveerd)
4
gele kerstomaatjes
(gewassen en gehalveerd)
2
el
balsamico azijn
3
el
olijfolie
1
tl
honing
2
el
pijnboompitjes
versgemalen peper
(naar smaak)
Instructies
Kook de eieren hard, laat ze schrikken en pel ze wanneer ze iets afgekoeld zijn.
Snijd de eieren in partjes.
Verdeel de sla over vier borden en schik hierop de eieren en de halve tomaatjes.
Meng de balsamico met de olie, de honing en de peper.
Rooster de pijnboompitten in een koekenpan en voeg ze toe aan de salade.
Besprenkel de salade met de dressing.
Trefwoord
salade
Heb je dit recept gemaakt?
Tag ons op social met #eieiei!