Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Vegetarische wraps met eierkoek met Mexicaanse twist
Deze vegetarische wraps zijn niet alleen lekker, maar staan ook erg snel op tafel.
No ratings yet
Recept afdrukken
Pin recept
Totale tijd
10
minuten
min
Gang
Hoofdgerecht
Keuken
Mexicaans
Porties
4
Ingrediënten
1x
2x
3x
8
eieren
(M)
4
maïstortilla's
(kant-en-klaar)
2
el
maïsolie
4
el
melk
4
el
Mexicaanse salsa
¼
krop
ijsbergsla
(in reepjes)
2
vleestomaten
(in plakjes)
½
komkommer
(geschild en in blokjes)
Instructies
Zorg dat de eieren op kamertemperatuur zijn.
Verwarm de tortilla’s zoals beschreven op de verpakking.
Verwarm de olie in een koekenpan.
Klop de eieren los met de melk en de saus en giet het eiermengsel in de pan.
Bak deze eierkoek goudbruin en keer om, zodat ook de andere kant een mooi kleurtje krijgt.
Snijd de eierkoek vervolgens in dikke repen en verdeel ze met de sla, de tomaat en de komkommer over de tortilla’s.
Rol op tot wraps en serveer direct.
Trefwoord
vegetarisch
Heb je dit recept gemaakt?
Tag ons op social met #eieiei!