Deze vegetarische wraps met reepjes zelfgebakken eierkoek zijn ideaal als je snel iets op tafel wil zetten omdat je nog naar de sportschool moet. Deze wraps zijn lekker met bruine bonen of een gemengde salade. Tip: vervang de maïstortilla’s ook eens door tortilla’s met tomaat.
Vegetarische wraps met eierkoek met Mexicaanse twist
Deze vegetarische wraps zijn niet alleen lekker, maar staan ook erg snel op tafel.
Ingrediënten
- 8 eieren (M)
- 4 maïstortilla's (kant-en-klaar)
- 2 el maïsolie
- 4 el melk
- 4 el Mexicaanse salsa
- ¼ krop ijsbergsla (in reepjes)
- 2 vleestomaten (in plakjes)
- ½ komkommer (geschild en in blokjes)
Instructies
- Zorg dat de eieren op kamertemperatuur zijn.
- Verwarm de tortilla’s zoals beschreven op de verpakking.
- Verwarm de olie in een koekenpan.
- Klop de eieren los met de melk en de saus en giet het eiermengsel in de pan.
- Bak deze eierkoek goudbruin en keer om, zodat ook de andere kant een mooi kleurtje krijgt.
- Snijd de eierkoek vervolgens in dikke repen en verdeel ze met de sla, de tomaat en de komkommer over de tortilla’s.
- Rol op tot wraps en serveer direct.
Heb je dit recept gemaakt?Tag ons op social met #eieiei!
Recept en foto via Ei Love You.