Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Zarangollo Murciano (Spaanse courgetteschotel)
Lekker als tapa of bijgerecht bij een visschotel.
No ratings yet
Recept afdrukken
Pin recept
Voorbereidingstijd
10
minuten
min
Bereidingstijd
20
minuten
min
Totale tijd
30
minuten
min
Gang
Borrelhapje
Keuken
Spaans
Porties
4
Ingrediënten
1x
2x
3x
5
eieren
900
g
courgette
2
uien
2
tenen
knoflook
1
tl
oregano
olijfolie
zout en peper
Instructies
Pel de ui en snijd deze klein.
Schil de courgette en snijd deze in blokjes.
Pers de tenen knoflook en fruit deze samen met de ui in een pan met een scheut olijfolie.
Voeg de courgetteblokjes toe en roer goed door.
Breek de eieren in een aparte schaal en kluts ze.
Voeg de eieren toe aan het ui-courgettemengsel, roer goed door en smoor dit een minuut of tien op laag vuur.
Voeg de oregano en peper en zout naar smaak toe. Roer om en laat nog even staan, zodat de smaken goed kunnen intrekken.
Serveer warm met stokbrood.
Trefwoord
vegetarisch
Heb je dit recept gemaakt?
Tag ons op social met #eieiei!