Contact

Contact

Contact opnemen met eieiei.nl? Voor vragen, opmerkingen suggesties en tips zijn we bereikbaar via info@eieiei.nl. Heb je een lekker recept dat een plaatsje op eieiei.nl verdient? Of ben je juist op zoek naar een recept van een bepaald gerecht? Laat het vooral weten. Ook informatie over samenwerken of adverteren kun je via bovenstaand mailadres opvragen. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon het contactformulier hieronder invullen. 

PERSBERICHTEN EN UITNODIGINGEN

We worden graag op de hoogte gehouden van culinaire events, boekpresentaties en nieuwe producten. Vrijblijvende uitnodigingen ontvangen we graag per mail – info@eieiei.nl

PRODUCTEN TOESTUREN

Het toesturen van een product ter review is altijd vrijblijvend (postadres op aanvraag). Eieiei.nl geeft geen garanties met betrekking tot publicatie. Reviews zijn altijd eerlijk en transparant. Wil je zeker zijn van een plekje op deze site, neem dan contact op via info@eieiei.nl. 

    Eieiei.nl
    KvK-nr.: 71346317
    BTW-nr.: NL001903774B90

    Aan de inhoud van eieiei.nl kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. © 2017-2023. Alle rechten voorbehouden. Teksten alsmede beeldmateriaal mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.

    Foto via Shutterstock.