Disclaimer Eieiei.nl

Disclaimer Eieiei.nl

Copyright

Alles op deze website, inclusief de afbeeldingen, is eigendom van Eieiei.nl tenzij anders vermeld.  Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van Eieiei.nl is het niet toegestaan deze website of enig onderdeel daarvan te kopiëren.

Aansprakelijkheid

Ondanks de voortdurende zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze website en de daarin opgenomen gegevens, kan eieiei.nl niet instaan voor de volledigheid of voortdurende actualiteit van de gegevens. Eieiei.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de website, of het opvolgen van de kookinstructies bij de recepten met eieren.

Verwijzingen en hyperlinks

Verwijzingen naar of hyperlinks met andere websites dienen alleen ter informatie van de gebruiker. Eieiei.nl geeft dan ook geen garantie voor de toegankelijkheid en de inhoud van de betreffende websites en aanvaardt op generlei wijze aansprakelijkheid voor het functioneren van of voor de informatie op deze websites.

Advertorials en reviews

Op Eieiei.nl verschijnen soms reviews. Dit zijn artikelen over foodgerelateerde producten die we hebben getest, geproefd of gelezen. Soms kopen we de producten zelf, soms krijgen we deze toegestuurd. Als we de producten gratis hebben gekregen, staat dit er altijd bij. Als producten niet bevallen, kiezen we meestal voor om hier niet over te schrijven. Productreviews bevatten altijd onze eerlijke mening, ook als deze minder positief is.

Advertorials zijn geschreven artikelen waarvoor betaald is. Op deze manier kan Eieiei.nl blijven bestaan. Wanneer het een advertorial betreft, staat het er altijd bij vermeld. De inhoud van de advertorial is door Eieiei.nl geschreven. We plaatsen geen advertorials waar we niet achter staan. Voor meer informatie: info@eieiei.nl.

 

Foto via Shutterstock.