Nederlands Kampioenschap Uitsmijter bakken 2017

Nederlands Kampioenschap Uitsmijter bakken 2017

Op 14 oktober 2017 organiseert de Stichting Wereld Eidag het Nederlands Kampioenschap Uitsmijter bakken. Het is de zesde keer dat deze verkiezing wordt georganiseerd.

Het Nederlands Kampioenschap Eieren bakken vindt plaats in Barneveld, voorafgaand aan en in samenwerking met de organisatie van het Oktoberfest Barneveld.

De mooiste uitsmijter

Zowel professionele koks als consumenten kunnen meedoen aan de verkiezing;  er wordt in meerdere categorieën gestreden om de beker. Het gaat er uiteraard om wie de mooiste en meest smaakvolle uitsmijter bakt.

De jury

Een deskundige jury, die onder leiding staat van chef-kok Huub Oudshoorn,  beoordeelt wie  er in de prijzen vallen. Het NK Uitsmijter bakken vindt op 14 oktober plaats op het Theaterplein in Barneveld. Het programma start om 10.45 uur en duurt tot ongeveer 14.15 uur.

Meedoen aan het NK Uitsmijter bakken?

Je kunt je voor deze wedstrijd opgeven door een email te sturen naar info@wereldeidagen.nl. Uiteraard wordt er voor een schort gezorgd en zijn er eieren en andere ingrediënten aanwezig voor je uitsmijter. De winnaars mogen rekenen op een mooie prijs.