Griezelige gevulde, duivelse eieren waarmee je de show steelt op ieder halloweenfeestje. Ze zien er eng uit, maar zijn gelukkig wel heel lekker.
Duivelse eieren met hoorntjes van paprika
23 oktober 2017
: 16
: 15 min
: eitje

Ingrediënten
- 8 eieren
- 1 rode paprika
- 4 zwarte olijven zonder pit
- 50 gram verse roomkaas
- 2 eetlepels mayonaise
- 4 eetlepels magere kwark
- Italiaanse kruiden
- Paprikapoeder
- Zout en peper
Bereiding
- Stap 1 Kook de eieren in circa 8 minuten hard, laat ze schrikken in koud water en pel ze.
- Stap 2 Snijd de eieren in de lengte doormidden en schep voorzichtig het eigeel eruit.
- Stap 3 Prak het eigeel samen met de roomkaas, de kwark, de mayonaise en de helft van de paprika (in kleine stukjes gehakt).
- Stap 4 Doe er Italiaanse kruiden, paprikapoeder en zout en peper naar smaak bij en meng goed.
- Stap 5 Doe het mengsel in een spuitzak met brede opening en vul de eieren ermee.
- Stap 6 Maak van de andere helft van de paprika hoorntjes en snijd de olijven en maak er wenkbrauwen en oogjes van.
Tip: hier vind je veel meer verrassende recepten voor duivelse eieren.
Foto: Shutterstock.



