Gevulde eieren – 7 x anders

Gevulde eieren – 7 x anders

Gevulde eieren saai en ouderwets? Welnee! Het is maar net wat je er zelf van maakt. Wij maakten er iets van met zalm. En met guacamole. Kortom: 7 recepten voor gevulde eieren zoals jij ze nog nooit gegeten hebt! En een kleine bonus.

#1 EIEREN GEVULD MET AVOCADO EN GEROOKTE ZALM

Eieren gevuld met avocado en gerookte zalm

Sommige gelegenheden vragen om een beetje meer luxe op de borreltafel. Dan zijn deze gevulde eieren met gerookte zalm en avocado perfect. En het mooie? We gebruiken geen mayonaise, dus ze zijn ook nog eens beter voor de lijn.

#2 GEVULDE EIEREN MET GUACAMOLE EN BACON

Gevulde eieren met guacamole en bacon

Dol op guacamole? Wij ook, maar de chips waarmee je in die avocadoprut dipt, zijn nou niet echt bevorderlijk voor de lijn. Zet deze gevulde eieren met guacamole en bacon eens op tafel. Wél de heerlijke guacamolesmaak, niet de calorieën van de chips.

#3 GEVULDE EIEREN MET PADDENSTOELEN, UI EN KOMIJN

Gevulde eieren met paddenstoelen, ui en komijn

Krijg je vegetarische gasten op de borrel en heb je geen idee wat je nu weer op tafel moet zetten? Deze gevulde eieren met paddenstoelen, ui en komijn zal ze verrassen. Een smakelijk borrelhapje waar ook de niet-vegetariërs ongetwijfeld blij van worden.

#4 GEVULDE EIEREN MET GARNAAL, ROOMKAAS EN ZALMEITJES

Gevulde eieren met garnaal en zalmeitjes

Gevulde eieren doen het altijd goed op een feestje of bij een etentje. Maar waarom zou je kiezen voor de klassieke variant? Maak je duivelse eieren eens met garnaal, roomkaas en zalmeitjes. Superlekker door de kick van de Cajunkruiden en een plaatje op tafel!

#5 GEVULDE EIEREN MET HAM EN PAPRIKA

Gevulde eieren met ham en paprika

Wanneer je visite krijgt, wil je natuurlijk iets lekkers op tafel zetten. Deze gevulde eieren met ham en paprika zijn dan een goede keus. Ze zijn makkelijk te maken en zien er ook nog eens leuk uit. Wedden dat ze binnen no-time zijn verdwenen?

#6 GEVULDE EIEREN MET TONIJN EN AVOCADO

Gevulde eieren met tonijn en avocado

Wie van tonijn én avocado houdt, zit goed met deze gevulde eieren. Makkelijk te maken en waarschijnlijk heb je de meeste ingrediënten gewoon in huis. Dit recept is met yoghurt en zure room en dus iets slanker dan met mayonaise. 

#7 GEVULDE EIEREN MET BLAUWE KAAS EN GRANAATAPPELPITJES

Gevulde eieren met blauwe kaas en granaatappelpitjes

Over anders dan anders gesproken: fruit kom je slechts zelden tegen in een gevuld eitje. Toch is het de moeite van het proeven waard, want de zurige granaatappelpitjes in deze gevulde eieren vullen de blauwe kaas goed aan en zorgen bovendien voor een lekkere bite.

BONUS

We hadden het beloofd; een bonusrecept. En dat is voor wie toch niet zonder z’n klassiekers kan.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren


Related Posts

Basisrecept voor glutenvrije en lactosevrije oliebollen

Basisrecept voor glutenvrije en lactosevrije oliebollen

Oliebollen horen bij oudejaarsavond, maar mensen met coeliakie worden ziek van de traditionele variant. Daarom een recept voor glutenvrije (en lactosevrije) oliebollen. Zo heeft iedereen een leuke avond!

Klassieke duivelse eieren

Klassieke duivelse eieren

Gevulde eieren zijn een geliefde borrelhap. Niet vreemd, want bijna iedereen lust ze. Je kunt er heel veel varianten van maken, maar de klassieke duivelse eieren zijn stiekem misschien wel het lekkerst. Eigenlijk is het gewoon het basisrecept voor gevulde eieren, maar met een kleine […]