Griezelige omelet met knakworst en kaas

Griezelige omelet met knakworst en kaas

Een super eng lunchgerecht voor Halloween. Je kunt deze griezelige omelet alleen met kaas en worst maken, maar het is ook lekker om er tomaatjes en champignons door te doen.

Griezelige omelet met knakworst en kaas

23 oktober 2017
: 1
: 10 min
: eitje

Door:

Ingrediënten
  • 2 eieren
  • 2 eetlepels bloem
  • 2 eetlepels melk
  • 4 plakjes kaas
  • 5 knakworsten
  • Ketchup
  • Zout en peper
Bereiding
  • Stap 1 Klop de eieren in een kom los en meng ze met de bloem en de melk.
  • Stap 2 Voeg zout en peper naar smaak toe.
  • Stap 3 Verhit een beetje olie of boter in een koekenpan en giet het eiermengsel erin.
  • Stap 4 Bak de omelet aan twee kanten goudbruin.
  • Stap 5 Verwarm ondertussen de knakworsten in hun eigen vocht.
  • Stap 6 Leg de kaas op de omelet en wacht tot deze smelt. Rol de omelet dan op.
  • Stap 7 Snijd de knakworsten af tot ze ongeveer zo lang zijn als een vinger en maak er met een mes ‘vingerkootjes’ in. Haal er aan de bovenkant een dun plakje schuin af, als vingernagel.
  • Stap 8 Maak sneetjes in de omelet en steek de knakworsten erin.
  • Stap 9 Doe er een flinke dot ketchup over als bloed.

Foto: Shutterstock.

BewarenBewaren