Pasen 2018: dé chocoladetrends

Pasen 2018: dé chocoladetrends

Hoewel wij meer van de echte eieren zijn, kun je met Pasen niet om chocolade eitjes heen. Voor Pasen 2018 liggen er weer allerlei nieuwe producten in de schappen die de chocoholics onder ons vast niet kunnen laten liggen. Van tompouce-smaak tot een eitjesreep. Ook leuk om cadeau te doen. Als het lukt om er vanaf te blijven tenminste…Tony Chocolonely paasei

Tony’s Chocolonely: paasei in je reep

Naast de beroemde paaseieren (dit jaar ook in het wit!) in het leuke kleine doosje, komt Tony’s Chocolonely dit jaar met Tony’s paasei in je reep. Het paasei kun je er zelf uitbreken en heeft een toepasselijke smaakcombinatie: melkchocolade met merengue (uiteraard gemaakt van vrije-uitloopeieren) en ’n zuurtje van citroen. Hij is verkrijgbaar bij verschillende supermarkten, Marqt, Bijenkorf, wereldwinkels en hun online winkel. 180 gram voor € 3,29.

Libeert: de Eggspressions Egg

Libeert introduceert voor Pasen 2018 de Eggspressions Egg. De Eggspressions zijn beschikbaar in vier verschillende prints. Elke print is gebaseerd op een emoticon, met keuze uit hartjesogen, een grote glimlach, een muziek luisterend ei of het ei dat tranen in zijn ogen heeft van het lachen. De eieren van 100% Belgische chocolade worden volgens een geheim familierecept gemaakt en zijn van hoge kwaliteit. De chocolade heeft een volle en zachte textuur die heerlijk wegsmelt in je mond. De Eggspressions zijn in Nederland momenteel exclusief verkrijgbaar bij Albert Heijn voor €7,99 per stuk à 185 gram.

Hands Off My Chocolate: the Egg Bar

Het chocolademerk Hands off my Chocolate brengt ’s voor Pasen 2018 werelds eerste eitjesreep op de markt: The Egg Bar. De reep bestaat uit 11 eitjes van chocolade in drie verschillende paassmaken. Het idee van The Egg Bar kwam tot stand in samenwerking met studenten van de HAS Hogeschool in Den Bosch.De Egg Bar is verkrijgbaar in de smaken White & Milk Chocolate, Milk Chocolate Crushed Toffee Eggs en Dark Chocolate Carrot Cake (70 procent). En het mooie is: je hoeft de reep niet te delen. Op ieder stukje staat ‘mine’ . De paaseitjesrepen zijn verkrijgbaar bij Jumbo, Hoogvliet, Dirk en Deka voor € 2,19.

Hema tompouce eitjes

Hema: tompouce paaseitjes

Ook de Hema komt dit jaar met drie nieuwe smaken paaseitjes. En één soort mocht daarbij natuurlijk niet ontbreken: tompouce-eitjes. Zelfs de binnenkant is roze-geel. De nieuwe Hema-smaken zijn: tompouce: melkchocolade met daarin romige crispvulling en roze fondant, discodip: melkchocolade met vanillevulling en musketzaad en koffie crisp: pure chocolade in combinatie met koffie-crisp vulling. Een zakje kost € 1,85.

Geen fan van chocolade? Er zijn dit jaar ook kaaseieren.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren


Related Posts

5 tips om eieren zoeken nóg leuker te maken!

5 tips om eieren zoeken nóg leuker te maken!

Eieren zoeken is misschien wel een van de leukste kinderactiviteiten tijdens Pasen. Met deze vijf tips pak je het eieren zoeken net even anders aan en wordt het nóg leuker.

Waarom verstoppen we eieren met Pasen?

Waarom verstoppen we eieren met Pasen?

Eieren verstoppen met Pasen is traditie. Vroeger zat er nog een opvoedkundig tintje aan, tegenwoordig gaat het vooral om de lol van het verstoppen en zien of de kinderen ze vinden. Maar waarom verstoppen we eigenlijk eieren met Pasen?