Gratis haakpatroon voor eierschort

Gratis haakpatroon voor eierschort

Een tijd terug postte we op social media een foto van een schort om eieren mee te rapen. Het bleek een zeer populair item. Dus nu we een gratis haakpatroon voor een eierschort hebben ontdekt, delen we het graag met je. Leuk: er is ook een kindervariant!

Dit eierschort is natuurlijk ideaal als je zelf kippen houdt of stiekem droomt van een achtertuin vol kippen. Maar als je van haken houdt, is het ook een leuk om ‘m te maken en aan een ander cadeau te doen.

Blogger ontwierp eierschort voor vriendin

Blogger Ashlea Konecny van HeartHookHome bedacht haar versie van de eierschort voor haar vriendin Cassy. Ze vertelt Martha Stewart Living: “Cassy houdt ruim dertig kippen. Om het rapen van grote hoeveelheden eieren wat leuker en makkelijk te maken besloot ik een nieuw patroon voor haar te ontwerpen. Overigens kun je de schort natuurlijk ook voor andere zaken gebruiken, zoals huishoudelijke spullen of gereedschap. Volgens mijn zoontje is het schort uitermate geschikt om zijn legoblokjes in te bewaren tijdens het bouwen.”

Gratis haakpatronen eierschort

Konecny biedt het haakpatroon en stappenplan voor het eierschort gratis aan op haar website. Er is ook een gratis haakpatroon voor een eierschort voor kinderen op de site te vinden. Wil je een reclamevrij patroon, dan kun je het voor een luttel bedrag kopen via haar Etsy-pagina. Daar verkoopt ze ook andere patronen.

 

Foto’s via HeartHookHome.


Related Posts

Paasmandje knutselen van een eierdoos

Paasmandje knutselen van een eierdoos

De lente is volop losgebarsten, overal zie je narcissen en zelfs al tulpen staan. En de temperatuur gaat omhoog. Een goed moment om met de kinderen een paasmandje te knutselen van een eierdoos.

Kweek je eigen kruidentuintje (dat is een eitje)

Kweek je eigen kruidentuintje (dat is een eitje)

Wie eieren eet, houdt eierschalen over. De meeste mensen gooien ze weg. Maar dat hoeft natuurlijk niet. Want je tovert die eierdoppen in no-time om in je eigen kruidentuintje!