Brekend: wereldberoemd Insta-ei komt uit na Super Bowl

Brekend: wereldberoemd Insta-ei komt uit na Super Bowl

Het mysterieuze ei dat er half januari met het Instagram-record voor de meeste likes vandoor ging, en daarmee realityster Kylie Jenners foto van dochter Stormi ver achter zich liet, heeft van zich laten horen: zondag na de Amerikaanse Super Bowl zal het al zijn geheimen onthullen.

Op het Instagramaccount @world_record_egg verscheen zaterdag een vijfde post, dat onthulde dat het beroemde ei op het punt van breken staat. Op de foto staat het recordbrekende ei met kleine barstjes in de schaal en een ‘hechting’ zoals de bal bij American football heeft.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door EGG GANG 🌍 (@world_record_egg) op

Het bijschrift bij de foto luidt: “Het wachten is bijna over. Alles wordt zondag na de Super Bowl onthuld. Wees de eerste die het ziet op @hulu.”

Hulu is een Amerikaanse streamingdienst. Het is niet helemaal duidelijk wat hun betrokkenheid is. Sommige mensen denken dat het erop duidt dat er een op eieren geïnspireerde TV-serie of special zal komen. Anderen zeggen dat het alleen een manier is om het sportabonnement van de dienst onder de aandacht te brengen. Hoe dan ook: als blijkt dat Hula inderdaad het eerste merk is dat uit het ei getoverd wordt, vertegenwoordigd dat volgens experts een marketingwaarde van minstens 10 miljoen dollar.

Het ei liet al eerder van zich horen. Een dag nadat het het Instagramrecord van realityster Kylie Jenner verbrak, postte het ei dat “er een paar ideeën waren voor het vervolg en we het account vooral moesten blijven volgen”. Daarna werd een merchandise-serie gelanceerd, zoals t-shirts, waarbij 10 procent van de opbrengsten werd gedoneerd aan drie goede doelen op het gebied van geestelijke gezondheid.

Wat er te gebeuren staat weet niemand, we zullen moeten wachten tot het ei zondag uitkomt.

Nieuwsbericht van 02-02-2019. Foto via instagram @world_record-egg, bron: Ten Daily.


Related Posts

Dit geheime ingrediënt maakt je roerei luchtiger dan ooit

Dit geheime ingrediënt maakt je roerei luchtiger dan ooit

Zijn de roereieren van het hotelbuffet altijd luchtiger en romiger dan de jouwe? Vanaf nu niet meer. Want er is één geheim ingrediënt dat jouw roerei net zo luchtig krijgt als die van de beste chefs: koolzuurhoudend water.

Fins onderzoek: ‘Eieren verminderen risico op dementie’

Fins onderzoek: ‘Eieren verminderen risico op dementie’

Finse onderzoekers hebben ontdekt dat fosfatidylcholine – een voedingsstof die met name in eieren en vlees te vinden is – een positieve invloed op cognitieve functies heeft en het risico op dementie verlaagt.