Brekend: wereldberoemd Insta-ei komt uit na Super Bowl

Brekend: wereldberoemd Insta-ei komt uit na Super Bowl

Het mysterieuze ei dat er half januari met het Instagram-record voor de meeste likes vandoor ging, en daarmee realityster Kylie Jenners foto van dochter Stormi ver achter zich liet, heeft van zich laten horen: zondag na de Amerikaanse Super Bowl zal het al zijn geheimen onthullen.

Op het Instagramaccount @world_record_egg verscheen zaterdag een vijfde post, dat onthulde dat het beroemde ei op het punt van breken staat. Op de foto staat het recordbrekende ei met kleine barstjes in de schaal en een ‘hechting’ zoals de bal bij American football heeft.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door EGG GANG 🌍 (@world_record_egg) op

Het bijschrift bij de foto luidt: “Het wachten is bijna over. Alles wordt zondag na de Super Bowl onthuld. Wees de eerste die het ziet op @hulu.”

Hulu is een Amerikaanse streamingdienst. Het is niet helemaal duidelijk wat hun betrokkenheid is. Sommige mensen denken dat het erop duidt dat er een op eieren geïnspireerde TV-serie of special zal komen. Anderen zeggen dat het alleen een manier is om het sportabonnement van de dienst onder de aandacht te brengen. Hoe dan ook: als blijkt dat Hula inderdaad het eerste merk is dat uit het ei getoverd wordt, vertegenwoordigd dat volgens experts een marketingwaarde van minstens 10 miljoen dollar.

Het ei liet al eerder van zich horen. Een dag nadat het het Instagramrecord van realityster Kylie Jenner verbrak, postte het ei dat “er een paar ideeën waren voor het vervolg en we het account vooral moesten blijven volgen”. Daarna werd een merchandise-serie gelanceerd, zoals t-shirts, waarbij 10 procent van de opbrengsten werd gedoneerd aan drie goede doelen op het gebied van geestelijke gezondheid.

Wat er te gebeuren staat weet niemand, we zullen moeten wachten tot het ei zondag uitkomt.

Nieuwsbericht van 02-02-2019. Foto via instagram @world_record-egg, bron: Ten Daily.


Related Posts

Dit zegt de kleur van een eidooier écht

Dit zegt de kleur van een eidooier écht

Op verschillende sites staat te lezen dat je aan de kleur van een eidooier kunt zien of de kip een goed leven heeft. Dit is klinkklare onzin! De kleur van je eieren – of beter gezegd het eigeel – zegt niets over de gezondheid van […]

Eieren breken: dit is de enige juiste manier

Eieren breken: dit is de enige juiste manier

Een ei breken, hoe moeilijk kan dat nu zijn? Heel moeilijk blijkbaar, want de meeste mensen doen het al hun hele leven verkeerd, met stukjes schaal in hun eten als gevolg. Dít is de enige juiste manier om eieren te breken.