Die wil je: de eierbalsokken partycollectie!

Die wil je: de eierbalsokken partycollectie!

Erg populair, die eierbalsokken uit Groningen. De vorige collectie was dan ook zo uitverkocht. Maar er is goed nieuws: de eierbalsokken partycollectie is eindelijk gearriveerd. In knallend rood en stemmig groen mét gouddraad. Een uniek decembercadeau voor echte eiliefhebbers.

De eierbal is natuurlijk de koning onder de snacks (check dit fantastische recept voor Groninger eierballen met kippendij-ragout), dus het is niet gek dat de gele en witte variant van de John & Don eierbalsokken een instant hit waren. Maar de limited edition eierbalsokken partycollectie zijn helemaal da bomb. Dat is maar goed ook, want we hebben lang genoeg op de feestdagen editie moeten wachten.

eierbalsokken partycollectie2

Eierbalsokken partycollectie: fijn duo

De eierbalsokken partycollectie bestaat wederom uit een set van twee paar fijne sokken. Prachtige rode eierbalsokken met rosékleurige eierballen en een fantastische groene variant met écht gouddraad. In de woorden van John & Don: Ze shinen op de dansvloer, ze knetteren in de sportschool en ze zien er zelfs goed uit in de wasmand. En dat voor een luttele € 13,95. De finishing touch voor de feestdagen en alle nieuwjaarsfeestjes die nog op je wachten. Waar wacht je op? Rennen naar de webshop!

eierbalsokken partycollectie3

Voor wie en van wat?

De eierbalsokken zijn lekker elastisch en geschikt voor voeten met maat 38 tot en met 44.

  • 70% gekamd katoen
  • 14% polyester
  • 13% nylon
  • 3% spandex

 

 

Foto’s via John & Don.


Related Posts

9 onmisbare hebbedingen voor een mooie, goed gevulde paastafel

9 onmisbare hebbedingen voor een mooie, goed gevulde paastafel

Pasen is de gelegenheid bij uitstek om eens lekker uit te pakken bij de brunch, borrel of diner. Deze negen hebbedingen mogen daarbij eigenlijk niet ontbreken voor de mooiste, best gevulde paastafel!

De egguin: musthave voor iedere pinguïnfan

De egguin: musthave voor iedere pinguïnfan

Grote fan van pinguïns én dol op eieren? Dan is de Egguin je nieuwe beste vriend. Deze kleine pinguïnkolonie bewaakt tot zes eieren en je kunt ze er ook in koken.