Die wil je: de eierbalsokken partycollectie!

Die wil je: de eierbalsokken partycollectie!

Erg populair, die eierbalsokken uit Groningen. De vorige collectie was dan ook zo uitverkocht. Maar er is goed nieuws: de eierbalsokken partycollectie is eindelijk gearriveerd. In knallend rood en stemmig groen mét gouddraad. Een uniek decembercadeau voor echte eiliefhebbers.

De eierbal is natuurlijk de koning onder de snacks (check dit fantastische recept voor Groninger eierballen met kippendij-ragout), dus het is niet gek dat de gele en witte variant van de John & Don eierbalsokken een instant hit waren. Maar de limited edition eierbalsokken partycollectie zijn helemaal da bomb. Dat is maar goed ook, want we hebben lang genoeg op de feestdagen editie moeten wachten.

eierbalsokken partycollectie2

Eierbalsokken partycollectie: fijn duo

De eierbalsokken partycollectie bestaat wederom uit een set van twee paar fijne sokken. Prachtige rode eierbalsokken met rosékleurige eierballen en een fantastische groene variant met écht gouddraad. In de woorden van John & Don: Ze shinen op de dansvloer, ze knetteren in de sportschool en ze zien er zelfs goed uit in de wasmand. En dat voor een luttele € 13,95. De finishing touch voor de feestdagen en alle nieuwjaarsfeestjes die nog op je wachten. Waar wacht je op? Rennen naar de webshop!

eierbalsokken partycollectie3

Voor wie en van wat?

De eierbalsokken zijn lekker elastisch en geschikt voor voeten met maat 38 tot en met 44.

  • 70% gekamd katoen
  • 14% polyester
  • 13% nylon
  • 3% spandex

 

 

Foto’s via John & Don.


Related Posts

Lekker lokaal (en vegetarisch)

Lekker lokaal (en vegetarisch)

Koken met streekproducten is helemaal terug van weggeweest. Eieren van de eierautomaat, bloemkool uit de boerderijwinkel. Zelfs de meeste supermarkten hebben een metertje of wat lokaal aanbod. Spot on dus, het nieuwe kookboek van Laura de Grave: Lekker lokaal.

Het Grote Onthamsteren Kookboek: makkelijk je volle voorraadkast legen

Het Grote Onthamsteren Kookboek: makkelijk je volle voorraadkast legen

Of je nu aan het begin van de coronacrisis teveel hebt ingeslagen of dat je eigenlijk altijd een overvolle voorraadkast hebt: er komt een moment dat de boel moet worden leeggegeten. Zó doe je dat met het Grote Onthamsteren Kookboek.