Winnen: 3 x eierbalsokken!

Winnen: 3 x eierbalsokken!

Het was een instant hit: de eierbalsokken van John Witteman en Daan Oolders. Net op de markt, maar nu al compleet uitverkocht. Niet getreurd: wij hebben nog drie paar te pakken gekregen en mogen deze unieke eierbalsokken verloten! Doe mee en win!

De eierbal is in Groningen de koning van de snacks. Sterker nog: het is officieel cultureel erfgoed. Dik verdiend wat ons betreft, want wij zijn dol op deze Groningse lekkernij. En datzelfde geldt voor het Groninger duo dat deze fantastische eierbalsokken bedacht toen ze in Barcelona tegen avocadosokken aanliepen. Wat begon als een grap, resulteerde in een voorraad van tweeduizend paar eierbalsokken die in no-time uitverkocht was. Ze kregen zelfs acteur Manuel Broekman zo ver om met eierbalsokken te poseren.

manuel broekman eierbalsokken

3 x set gele en witte eierbalsokken te winnen

Niet voor een gat te vangen is de nieuwe voorraad al weer onderweg en vanaf 15 november verkrijgbaar via JOHN & DON socks. Er komt zelfs een speciale feestdagen editie. Maar tot die tijd zul je het moeten doen met die prachtige gele en witte eierbalsokken. Tenminste: als je een van de drie setjes ter waarde van € 13,95 wint.

Eierbalsokken wit

Winnen?

Helaas, deze actie is afgelopen en de winnaars hebben hun prijs inmiddels in de bus. Dat wordt zelf kopen dus. Misschien de prachtige eierbalsokken partycollectie?

Zelf eens eierballen maken? Hier vind je een fantastisch recept voor Groninger eierballen met kippendij-ragout.

Foto Manuel Broekman door Tom den Seldam, via JOHN & DON Socks (overige foto’s ook via hen).


Related Posts

9 onmisbare hebbedingen voor een mooie, goed gevulde paastafel

9 onmisbare hebbedingen voor een mooie, goed gevulde paastafel

Pasen is de gelegenheid bij uitstek om eens lekker uit te pakken bij de brunch, borrel of diner. Deze negen hebbedingen mogen daarbij eigenlijk niet ontbreken voor de mooiste, best gevulde paastafel!

De egguin: musthave voor iedere pinguïnfan

De egguin: musthave voor iedere pinguïnfan

Grote fan van pinguïns én dol op eieren? Dan is de Egguin je nieuwe beste vriend. Deze kleine pinguïnkolonie bewaakt tot zes eieren en je kunt ze er ook in koken.