Winnen: 3 x eierbalsokken!

Winnen: 3 x eierbalsokken!

Het was een instant hit: de eierbalsokken van John Witteman en Daan Oolders. Net op de markt, maar nu al compleet uitverkocht. Niet getreurd: wij hebben nog drie paar te pakken gekregen en mogen deze unieke eierbalsokken verloten! Doe mee en win!

De eierbal is in Groningen de koning van de snacks. Sterker nog: het is officieel cultureel erfgoed. Dik verdiend wat ons betreft, want wij zijn dol op deze Groningse lekkernij. En datzelfde geldt voor het Groninger duo dat deze fantastische eierbalsokken bedacht toen ze in Barcelona tegen avocadosokken aanliepen. Wat begon als een grap, resulteerde in een voorraad van tweeduizend paar eierbalsokken die in no-time uitverkocht was. Ze kregen zelfs acteur Manuel Broekman zo ver om met eierbalsokken te poseren.

manuel broekman eierbalsokken

3 x set gele en witte eierbalsokken te winnen

Niet voor een gat te vangen is de nieuwe voorraad al weer onderweg en vanaf 15 november verkrijgbaar via JOHN & DON socks. Er komt zelfs een speciale feestdagen editie. Maar tot die tijd zul je het moeten doen met die prachtige gele en witte eierbalsokken. Tenminste: als je een van de drie setjes ter waarde van € 13,95 wint.

Eierbalsokken wit

Winnen?

Helaas, deze actie is afgelopen en de winnaars hebben hun prijs inmiddels in de bus. Dat wordt zelf kopen dus. Misschien de prachtige eierbalsokken partycollectie?

Zelf eens eierballen maken? Hier vind je een fantastisch recept voor Groninger eierballen met kippendij-ragout.

Foto Manuel Broekman door Tom den Seldam, via JOHN & DON Socks (overige foto’s ook via hen).


Related Posts

Het Bourgondische bitterballenboek: haute friture ten top

Het Bourgondische bitterballenboek: haute friture ten top

Bitterballen. Wij kennen niemand die er niet van houdt. En zelfgemaakt zijn ze zó veel lekkerder dan kant-en-klaar. Wij deden inspiratie op uit het nieuwe Bourgondische Bitterballenboek. Een aanrader. 

Koken voor een maatje minder: afvallen zonder gedoe

Koken voor een maatje minder: afvallen zonder gedoe

Een paar kilo kwijt, dat willen de meeste mensen wel. Maar ondertussen willen we ook blijven genieten van lekker eten, zonder al teveel poespas. Het boek Koken voor een maatje minder draait om afvallen met lekkere, gezonde gerechten en vooral zonder gedoe.