Winnen: 3 x eierbalsokken!

Winnen: 3 x eierbalsokken!

Het was een instant hit: de eierbalsokken van John Witteman en Daan Oolders. Net op de markt, maar nu al compleet uitverkocht. Niet getreurd: wij hebben nog drie paar te pakken gekregen en mogen deze unieke eierbalsokken verloten! Doe mee en win!

De eierbal is in Groningen de koning van de snacks. Sterker nog: het is officieel cultureel erfgoed. Dik verdiend wat ons betreft, want wij zijn dol op deze Groningse lekkernij. En datzelfde geldt voor het Groninger duo dat deze fantastische eierbalsokken bedacht toen ze in Barcelona tegen avocadosokken aanliepen. Wat begon als een grap, resulteerde in een voorraad van tweeduizend paar eierbalsokken die in no-time uitverkocht was. Ze kregen zelfs acteur Manuel Broekman zo ver om met eierbalsokken te poseren.

manuel broekman eierbalsokken

3 x set gele en witte eierbalsokken te winnen

Niet voor een gat te vangen is de nieuwe voorraad al weer onderweg en vanaf 15 november verkrijgbaar via JOHN & DON socks. Er komt zelfs een speciale feestdagen editie. Maar tot die tijd zul je het moeten doen met die prachtige gele en witte eierbalsokken. Tenminste: als je een van de drie setjes ter waarde van € 13,95 wint.

Eierbalsokken wit

Winnen?

Helaas, deze actie is afgelopen en de winnaars hebben hun prijs inmiddels in de bus. Dat wordt zelf kopen dus. Misschien de prachtige eierbalsokken partycollectie?

Zelf eens eierballen maken? Hier vind je een fantastisch recept voor Groninger eierballen met kippendij-ragout.

Foto Manuel Broekman door Tom den Seldam, via JOHN & DON Socks (overige foto’s ook via hen).


Related Posts

Lekker lokaal (en vegetarisch)

Lekker lokaal (en vegetarisch)

Koken met streekproducten is helemaal terug van weggeweest. Eieren van de eierautomaat, bloemkool uit de boerderijwinkel. Zelfs de meeste supermarkten hebben een metertje of wat lokaal aanbod. Spot on dus, het nieuwe kookboek van Laura de Grave: Lekker lokaal.

Het Grote Onthamsteren Kookboek: makkelijk je volle voorraadkast legen

Het Grote Onthamsteren Kookboek: makkelijk je volle voorraadkast legen

Of je nu aan het begin van de coronacrisis teveel hebt ingeslagen of dat je eigenlijk altijd een overvolle voorraadkast hebt: er komt een moment dat de boel moet worden leeggegeten. Zó doe je dat met het Grote Onthamsteren Kookboek.