9 onmisbare hebbedingen voor een mooie, goed gevulde paastafel

9 onmisbare hebbedingen voor een mooie, goed gevulde paastafel

Pasen is de gelegenheid bij uitstek om eens lekker uit te pakken bij de brunch, borrel of diner. Deze negen hebbedingen mogen daarbij eigenlijk niet ontbreken voor de mooiste, best gevulde paastafel!

Aan de paastafel is het gezelschap natuurlijk het belangrijkste. Want er is niets leuker dan met familie of vrienden lekker te eten. En die tafel, die kleed je natuurlijk extra mooi aan. Met een vrolijk versierde paastak, geverfde eieren en de lekkerste gerechten. Dan kunnen deze negen items nog wel eens handig zijn.

#1 Dat zit best

SiliconeZone vindt dat elk eitje een eigen stoel verdient. Daarom kwamen ze met de eierdop stoel. Dat staat nog eens gezellig op de paastafel! € 6,95 per stuk, in meerdere kleuren verkrijgbaar.

#2 Voor de mooiste paaskoekjes

Jouw koekjes stelen de show deze Pasen! En dat allemaal dankzij de stekers van Patisse. De uitsteekvormen zijn gemaakt van roestvrij staal in fleurige kleurtjes en zijn ook te gebruiken voor het uitsteken van fondant en marsepein. € 14,95 voor vier stuks.

#3 Houdt (van) eitjes

Deze eierhouder van Imperial Kitchen is geschikt voor zes gekookte, of ongekookte eieren. Je kunt deze eierhouder in de koelkast zetten, maar hij staat natuurlijk ook erg leuk op de paastafel. Hij kost € 9,48.

#4 Stijlvol leuten

Op de paastafel ontbreekt een lekker kopje koffie of thee natuurlijk niet. Je serveert het extra stijlvol in deze leuke paasmokken. Er past ongeveer 200 ml. in. Prijs: € 6,70.

#5 Voor goed gevulde eieren

Op een goed gevulde paastafel horen goed gevulde eieren. En die presenteer je in deze handige eierschaal. Hij heeft een diameter van 26 cm en er passen 21 eieren in. En dat voor € 23,30.

#6 Cool!

Dat worden – letterlijk – coole ijsblokjes met deze vorm met paasfiguurtjes. Ook geschikt voor chocolade of fondant trouwens. Gemaakt van siliconen dus makkelijk schoon te maken. Hij kan gewoon in de vaatwasser en kost € 12,95.

#7 Altijd een perfect eitje

De Tristar EK-3076 Eierkoker is niet voor niets de best verkochte eierkoker bij Bol.com. Altijd het perfecte resultaat, of je nu van zacht- of hardgekookte eieren houdt. Hij biedt plaats aan zeven eitjes. De eierkoker slaat automatisch af en laat een zoemtoon horen als je eieren klaar zijn. Heel handig. De maatbeker heeft een eierprikker in de bodem. Hij kost slechts€14,99.

#8 Er is altijd plek voor cupcakes (op de paastafel)

Je hebt altijd nog wel een gaatje voor een cupcake, dus op de paastafel mogen ze zeker niet ontbreken. Ze worden extra mooi met deze paascombo van paascups en paasprikkers. Een set van 24 stuks kost € 4,95.

#9 Zijn naam is haas

Die prachtige cupcakes serveer je natuurlijk op deze serveerschaal met paashaas. Hij heeft een diameter van 17 cm., is 8 cm. hoog en kost € 20,00.

Hoofdbeeld via Freepik.

 

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren


Related Posts

Ode aan het ei (met winactie!)

Ode aan het ei (met winactie!)

Wat was er eerder, de kip of het ei? En hoe at Marilyn Monroe haar eitje? Je leest het in het nieuwe boek Ode aan het ei van schrijver Guus Luijters en journalist Sara Luijters. Wij mogen één exemplaar verloten.

60 procent Nederlanders eet dubbel zoveel eieren met Pasen (en het liefst een spiegelei)

60 procent Nederlanders eet dubbel zoveel eieren met Pasen (en het liefst een spiegelei)

Bijna 6 op de 10 Nederlanders eet met Pasen meer eieren dan tijdens andere weekenden. De meesten daarvan eten ongeveer 2x zoveel eieren dan normaal (45 procent) en 14 procent zelfs 3x zoveel. Als Nederlanders de vraag krijgen hoe zij hun eitje het liefste eten, […]