Deze lunchwraps met kip, paprika en ei zijn supermakkelijk te maken en in een handomdraai klaar.
Deze heerlijke lunchwraps met kip, paprika en ei zijn zowel lauwwarm als koud lekker. Dat betekent dat ze ook ideaal zijn als lunch-to-go. Even in aluminiumfolie wikkelen en klaar.
Lunchwraps met kip, paprika en ei
Ingrediënten
- 2 eieren
- 2 grote of 4 kleine volkorenwraps
- 1 rode paprika
- 200 gram gerookte kip
- 4 grote blaadjes sla
- 100 gram kruidenroomkaas
Bereiding
- Stap 1 Kook de eieren in circa 8 minuten hard, laat ze schrikken en pel ze. Snijd in de lengte in reepjes.
- Stap 2 Was de sla en laat uitlekken.
- Stap 3 Was de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd ook deze in de lengte in reepjes.
- Stap 4 Snijd de gerookt kip in reepjes.
- Stap 5 Verwarm de wraps in een droge koekenpan.
- Stap 6 Besmeer de wraps met royaal met kruidenroomkaas, verdeel de sla erover en daarna de paprika, kip en het ei.
- Stap 7 Rol de lunchwraps op en serveer ze.
Laat jij je eieren nooit schrikken? Hier vind je drie goede redenen om dat voortaan wel te doen.
Lekker? Dat is deze buddha bowl met spinazie, broccoli, avocado en ei ook!
Foto via Shutterstock.