Belangrijke veiligheidswaarschuwing Shakshuka maaltijdpakket Jumbo

Belangrijke veiligheidswaarschuwing Shakshuka maaltijdpakket Jumbo

Jumbo haalt per direct het maaltijdpakket Jumbo Shakshuka uit de schappen. Er is per ongeluk een mix van peterselie en selderij aan toegevoegd.

Jumbo heeft tijdens een routinecontrole vastgesteld dat er verkeerdelijk een mix van peterselie en selderij toegevoegd is aan het maaltijdpakket Jumbo Shakshuka (EAN 8718452394265) in plaats van peterselie. Hierdoor is het allergeen selderij niet vermeld op de verpakking.

Jumbo vraagt klanten met een selderij allergie om het maaltijdpakket Jumbo Shakshuka met het foute etiket en THT tot 8-11-2019 niet te consumeren en terug te brengen naar één van haar winkels. Het consumeren van de genoemde producten kan mogelijk een gevaar vormen voor mensen met een selderij allergie. Mensen zonder deze allergie kunnen het product zonder problemen consumeren.

Klanten die het product gekocht hebben, kunnen het terugbrengen naar de winkel. Zij krijgen hun geld terug. Een aankoopbon is niet nodig. Voor meer informatie kunnen klanten contact opnemen met de klantenservice via 0800 – 0220 161 of Jumbo.com.

Zelf shakshuka maken is overigens makkelijk en smakelijk, ook zonder maaltijdpakket. Maak de klassieke shakshuka of deze groene shakshuka eens.

Dit is een nieuwsbericht van 02-11-2019. Foto: Jumbo.


Related Posts

Meer duurzame Beter Leven eieren over de toonbank

Meer duurzame Beter Leven eieren over de toonbank

De verkoop in supermarkten van duurzamer voedsel met een keurmerk – vooral Beter Leven – is in de eerste helft van dit jaar flink toegenomen. Nederlanders gaven aan voedingsmiddelen met een duurzaamheidsstempel 2,5 miljard euro uit, een stijging van 28 procent vergeleken met de eerste […]

Kipster wint de Challenger50-award van 2019

Kipster wint de Challenger50-award van 2019

Kipster is dé challenger van 2019. Ondernemer Ruud Zanders wist de Challengerjury te overtuigen met het bedrijf achter de duurzame, klimaatneutrale eieren waarmee hij de gevestigde orde uitdaagt als de Elon Musk van de agrarische sector. Hij won daarmee de Challenger50-award; een felbegeerde wisselbeker.