Belangrijke veiligheidswaarschuwing Shakshuka maaltijdpakket Jumbo

Belangrijke veiligheidswaarschuwing Shakshuka maaltijdpakket Jumbo

Jumbo haalt per direct het maaltijdpakket Jumbo Shakshuka uit de schappen. Er is per ongeluk een mix van peterselie en selderij aan toegevoegd.

Jumbo heeft tijdens een routinecontrole vastgesteld dat er verkeerdelijk een mix van peterselie en selderij toegevoegd is aan het maaltijdpakket Jumbo Shakshuka (EAN 8718452394265) in plaats van peterselie. Hierdoor is het allergeen selderij niet vermeld op de verpakking.

Jumbo vraagt klanten met een selderij allergie om het maaltijdpakket Jumbo Shakshuka met het foute etiket en THT tot 8-11-2019 niet te consumeren en terug te brengen naar één van haar winkels. Het consumeren van de genoemde producten kan mogelijk een gevaar vormen voor mensen met een selderij allergie. Mensen zonder deze allergie kunnen het product zonder problemen consumeren.

Klanten die het product gekocht hebben, kunnen het terugbrengen naar de winkel. Zij krijgen hun geld terug. Een aankoopbon is niet nodig. Voor meer informatie kunnen klanten contact opnemen met de klantenservice via 0800 – 0220 161 of Jumbo.com.

Zelf shakshuka maken is overigens makkelijk en smakelijk, ook zonder maaltijdpakket. Maak de klassieke shakshuka of deze groene shakshuka eens.

Dit is een nieuwsbericht van 02-11-2019. Foto: Jumbo.


Related Posts

Dit zegt de kleur van een eidooier écht

Dit zegt de kleur van een eidooier écht

Op verschillende sites staat te lezen dat je aan de kleur van een eidooier kunt zien of de kip een goed leven heeft. Dit is klinkklare onzin! De kleur van je eieren – of beter gezegd het eigeel – zegt niets over de gezondheid van […]

Eieren breken: dit is de enige juiste manier

Eieren breken: dit is de enige juiste manier

Een ei breken, hoe moeilijk kan dat nu zijn? Heel moeilijk blijkbaar, want de meeste mensen doen het al hun hele leven verkeerd, met stukjes schaal in hun eten als gevolg. Dít is de enige juiste manier om eieren te breken.