12 dingen die je met eieren kunt doen (video)

12 dingen die je met eieren kunt doen (video)

Als je het over veelzijdig voedsel hebt, dan heb je het over eieren. Gebakken, gekookt, gepocheerd: het kan allemaal en is allemaal lekker. Maar er kan méér. Check de video voor 12 dingen die je met eieren kunt doen. Om van te watertanden.

Gekookt, gepocheerd, gebakken of als het perfecte roerei: eieren zijn sowieso al heerlijk, in welke vorm dan ook. En laten we wel zijn: een ei bakken is een eh… eitje. Maar als échte chefs met een ei aan de slag gaan, dan sta je met open mond te kijken. Want wat ziet dat er lekker uit. Gepekelde eidooier, Schotse eieren of marshmallows bijvoorbeeld.

De Duitse filmmakers achter het YouTube account Food, People, Places vonden dat ook. Zij legden vast wat je allemaal nog meer kunt met een ei. Van spaghetti carbonara en Spaanse tortilla’s tot crème brulee en whiskey sour . Zeer smakelijke beelden, die gegarandeerd voor lekkere trek zorgen.

 

Beeld via Food, People, Places.


Related Posts

Passen eieren in het dopamine-dieet?

Passen eieren in het dopamine-dieet?

Ineens staat het weer volop in de belangstelling: het dopamine-dieet. Bij dit dieet, ook wel het ‘geluksdieet’ genoemd, doe je niet aan het tellen van calorieën, maar val je af door te eten wat je gelukkig maakt. Passen eieren in het dopamine-dieet?

10 hardnekkige mythes over eieren (die je vanaf nu echt niet meer mag geloven)

10 hardnekkige mythes over eieren (die je vanaf nu echt niet meer mag geloven)

Eieren zijn oergezonde vitaminebommetjes. Toch doen er nogal wat misverstanden over eieren de ronde. Tien hardnekkige mythes over eieren die de wereld maar niet uit willen.