12 dingen die je met eieren kunt doen (video)

12 dingen die je met eieren kunt doen (video)

Als je het over veelzijdig voedsel hebt, dan heb je het over eieren. Gebakken, gekookt, gepocheerd: het kan allemaal en is allemaal lekker. Maar er kan méér. Check de video voor 12 dingen die je met eieren kunt doen. Om van te watertanden.

Gekookt, gepocheerd, gebakken of als het perfecte roerei: eieren zijn sowieso al heerlijk, in welke vorm dan ook. En laten we wel zijn: een ei bakken is een eh… eitje. Maar als échte chefs met een ei aan de slag gaan, dan sta je met open mond te kijken. Want wat ziet dat er lekker uit. Gepekelde eidooier, Schotse eieren of marshmallows bijvoorbeeld.

De Duitse filmmakers achter het YouTube account Food, People, Places vonden dat ook. Zij legden vast wat je allemaal nog meer kunt met een ei. Van spaghetti carbonara en Spaanse tortilla’s tot crème brulee en whiskey sour . Zeer smakelijke beelden, die gegarandeerd voor lekkere trek zorgen.

 

Beeld via Food, People, Places.


Related Posts

Calculator voor het perfecte gekookte ei

Calculator voor het perfecte gekookte ei

De één houdt van een zachtgekookt eitje, de ander van hardgekookt. Met deze calculator zie je de ideale kooktijd voor het voor jou perfect gekookte ei!

Wat is een broodje banjo? (en waarom heet het zo?)

Wat is een broodje banjo? (en waarom heet het zo?)

De term broodje banjo zal niet iedereen even bekend in de oren klinken. Maar het is voor Britse soldaten al een favoriete lekkernij sinds WOII. Wat is een broodje banjo precies en waarom heet het zo?