12 dingen die je met eieren kunt doen (video)

12 dingen die je met eieren kunt doen (video)

Als je het over veelzijdig voedsel hebt, dan heb je het over eieren. Gebakken, gekookt, gepocheerd: het kan allemaal en is allemaal lekker. Maar er kan méér. Check de video voor 12 dingen die je met eieren kunt doen. Om van te watertanden.

Gekookt, gepocheerd, gebakken of als het perfecte roerei: eieren zijn sowieso al heerlijk, in welke vorm dan ook. En laten we wel zijn: een ei bakken is een eh… eitje. Maar als échte chefs met een ei aan de slag gaan, dan sta je met open mond te kijken. Want wat ziet dat er lekker uit. Gepekelde eidooier, Schotse eieren of marshmallows bijvoorbeeld.

De Duitse filmmakers achter het YouTube account Food, People, Places vonden dat ook. Zij legden vast wat je allemaal nog meer kunt met een ei. Van spaghetti carbonara en Spaanse tortilla’s tot crème brulee en whiskey sour . Zeer smakelijke beelden, die gegarandeerd voor lekkere trek zorgen.

 

Beeld via Food, People, Places.


Related Posts

Eierbal derde in Stijlloze Snack Poll

Eierbal derde in Stijlloze Snack Poll

De eierbal is derde geworden in de Favo Vette Bek poll van website GeenStijl. De snack behaalde brons achter de frikandel (goud) en de kroket (zilver).

Dit najaar crisisoefening met eierschandaal

Dit najaar crisisoefening met eierschandaal

Voedselwaakhond NVWA, de ministeries van Volksgezondheid en Landbouw en de eiersector gaan dit najaar samen een crisisoefening houden waarbij een nieuw eierschandaal wordt nagebootst. Het is nog niet duidelijk hoe die oefening er precies uit gaat zien.