Gevulde eieren met zalmkaviaar

Gevulde eieren met zalmkaviaar

Op zoek naar een wat luxer borrelhapje? Serveer deze gevulde eieren met zalmkaviaar.  Lekker!

Gevulde eieren komen in alle soorten en maten. Gevuld met hummus, of gevulde eieren met garnalen. Fijn, want met een beetje variatie is niets mis. Als je op zoek bent naar een wat exclusiever borrelhapje, dan zit je goed met deze gevulde eieren met zalmkaviaar. Wij zijn er dol op, want die zalmeitjes knappen zo lekker in je mond.

Gevulde eieren met zalmkaviaar

5 juni 2020
: 12
: 20 min
: eitje

Door:

Ingrediënten
  • 6 eieren
  • 40 gram gerookte zalm
  • 2 el mayonaise
  • 2 el volle yoghurt
  • 0,5 citroen
  • 6 tl zalmkaviaar
  • Paar takjes verse dille
  • Peper en zout
Bereiding
  • Stap 1 Kook de eieren hard in 8 minuten, laat ze schrikken en pel ze.
  • Stap 2 Halveer de eieren in de lengte en schep met een lepel voorzichtig de dooiers uit de eieren.
  • Stap 3 Snipper de zalm.
  • Stap 4 Doe het eigeel in een kom samen met de zalm, mayonaise, de volle yoghurt en het sap van een halve citroen.
  • Stap 5 Pureer de ingrediënten met een staafmixer tot een gladde vulling en breng op smaak met zout en peper.
  • Stap 6 Doe het eimengsel in een spuitzak of een boterhamzakje waar je een hoekje van afgeknipt hebt.
  • Stap 7 Leg de halve eieren op een bord en vul ze voorzichtig met het eimengsel.
  • Stap 8 Garneer de gevulde eieren met zalmkaviaar en een takje dille.

 

Lees ook: zó krijg je de dooier mooi in het midden van je gekookte ei.

 

Foto via Shutterstock. 


Related Posts

Basisrecept voor glutenvrije en lactosevrije oliebollen

Basisrecept voor glutenvrije en lactosevrije oliebollen

Oliebollen horen bij oudejaarsavond, maar mensen met coeliakie worden ziek van de traditionele variant. Daarom een recept voor glutenvrije (en lactosevrije) oliebollen. Zo heeft iedereen een leuke avond!

Kuku sabzi (Perzische kruidenfrittata)

Kuku sabzi (Perzische kruidenfrittata)

Iran, het vroegere Perzië, staat bekend om zijn heerlijke gerechten met uitgesproken smaken. Deze kuku sabzi bijvoorbeeld, een Perzische kruidenfrittata die je echt een keer gegeten moet hebben.



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *