Banaan-ei pannenkoekjes met granola

Banaan-ei pannenkoekjes met granola

Op werkdagen hebben wij hier echt geen tijd voor. Maar in het weekend is zo’n banaan-ei pannenkoekje met slechts drie ingrediënten (ei, kaneel en banaan) natuurlijk niet te versmaden. Zeker als je het nog wat opleukt met granola en honing!

Banaan-ei pannenkoekjes met granola en honing

17 september 2017
: 3
: 5 min
: makkelijk

Door:

Ingrediënten
  • 1.5 banaan
  • 1 ei
  • 1 theelepel kaneel
  • Handje granola
  • Honing of maple syrup (esdoornsiroop)
  • Een beetje olie of boter
Bereiding
  • Stap 1 Prak een banaan goed fijn met een vork. Kluts het ei en voeg het daaraan toe. Doe de kaneel erbij en meng het tot een egale massa.
  • Stap 2 Verwarm de olie of boter in een koekenpan. Schep met een lepel het beslag in de koekenpan. Laat de pannenkoek goed bakken, tot de bovenkant een beetje droog wordt.
  • Stap 3 Draai de pannenkoek met een spatel en bak totdat deze goudbruin is aan beide zijden.
  • Stap 4 Garneer de bananaan-ei pannenkoekjes met een handje granola, een halve banaan (in plakjes) en eventueel de honing of stroop.

Lekker? Probeer dan ook deze pompoenpannenkoekjes eens!

Foto via Unsplash.


Related Posts

Hartige wafels met uitgebakken spek & ei

Hartige wafels met uitgebakken spek & ei

Heb je iets meer tijd in de ochtend? Maak dan deze wafels met uitgebakken spek en ei als ontbijt. Lekker hartig en genoeg om er tot de lunch tegenaan te kunnen!

Quesadilla met roerei en oude kaas (Mexicaanse tosti)

Quesadilla met roerei en oude kaas (Mexicaanse tosti)

Tuurlijk, zo’n oer-Hollandse tosti met ham en kaas is altijd lekker. Maar afwisseling van spijs doet eten, dus vandaag gaan we voor quesadilla met roerei en oude kaas, oftewel: Mexicaanse tosti.



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *