Lekker snel: roerei met kaas in een mok

Lekker snel: roerei met kaas in een mok

Heb je ’s morgens niet veel tijd, maar wil je wél lekker ontbijten? Dan is dit ontbijtje iets voor jou. Deze roerei met kaas bereid je in nog geen vier minuten! Het is een kwestie van de ingrediënten mengen en je mok eventjes in de magnetron zetten. Voedzaam en supersnel klaar.

Als het bereiden van dit recept je nog te lang duurt, kun je de ingrediënten zelfs de avond ervoor vast mengen en tot gebruik afgedekt in de koelkast zetten. De kaas kan door het ei of er overheen. En natuurlijk kun je variëren door er bijvoorbeeld ham, tomaat of kruiden aan toe te voegen.

Lekker snel: roerei in een mok

16 september 2017
: 1
: 1 min
: 3 min
: 4 min
: makkelijk

Door:

Ingrediënten
  • 2 Eieren
  • 2 Eetlepels melk
  • Beetje geraspte kaas
  • Peper
  • Zout
Bereiding
  • Stap 1 Doe de eieren met de melk in een magnetronbestendige mok.
  • Stap 2 Voeg naar smaak peper en zout toe.
  • Stap 3 Meng alle ingrediënten goed door elkaar met een vork.
  • Stap 4 Verwarm 1 minuut in de magnetron op 750 Watt.
  • Stap 5 Roer even door met een vork.
  • Stap 6 Herhaal dit nog een of twee keer tot het ei gestold is.
  • Stap 7 Strooi er een beetje kaas overheen en zet nog even in de magnetron tot de kaas gesmolten is.

Zó maak je het perfecte roerei in de koekenpan!

Foto: Incredible Egg.

BewarenBewaren


Related Posts

Shakshuka van de barbecue

Shakshuka van de barbecue

Shakshuka. Er zijn weinig mensen die dit nog nooit geproefd hebben. Wat begon als een simpel ontbijtje uit het Midden-Oosten, is dankzij topchef Yotam Ottolenghi nu een wereldwijde trend. Daar doen we graag aan mee met deze shakshuka van de barbecue.

Hot cross buns (Engelse paasbroodjes)

Hot cross buns (Engelse paasbroodjes)

Hot cross buns zijn een soort zoete rozijnenbroodjes die in Engeland traditioneel op Goede Vrijdag en met Pasen gegeten worden. Lekker met een lik roomboter!



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *