Heb je ’s morgens niet veel tijd, maar wil je wél lekker ontbijten? Dan is dit ontbijtje iets voor jou. Deze roerei met kaas bereid je in nog geen vier minuten! Het is een kwestie van de ingrediënten mengen en je mok eventjes in de magnetron zetten. Voedzaam en supersnel klaar.
Als het bereiden van dit recept je nog te lang duurt, kun je de ingrediënten zelfs de avond ervoor vast mengen en tot gebruik afgedekt in de koelkast zetten. De kaas kan door het ei of er overheen. En natuurlijk kun je variëren door er bijvoorbeeld ham, tomaat of kruiden aan toe te voegen.
Lekker snel: roerei in een mok

Ingrediënten
- 2 Eieren
- 2 Eetlepels melk
- Beetje geraspte kaas
- Peper
- Zout
Bereiding
- Stap 1 Doe de eieren met de melk in een magnetronbestendige mok.
- Stap 2 Voeg naar smaak peper en zout toe.
- Stap 3 Meng alle ingrediënten goed door elkaar met een vork.
- Stap 4 Verwarm 1 minuut in de magnetron op 750 Watt.
- Stap 5 Roer even door met een vork.
- Stap 6 Herhaal dit nog een of twee keer tot het ei gestold is.
- Stap 7 Strooi er een beetje kaas overheen en zet nog even in de magnetron tot de kaas gesmolten is.
Zó maak je het perfecte roerei in de koekenpan!
Foto: Incredible Egg.